Thursday, January 27, 2022 20:40

ALUKÖNIGSTAHL

     
Posted by on Friday, December 3, 2021, 5:28
This item was posted in Joburi vanzari si retail and has 0 Comments so far.

Scurta descriere a companiei

Alukönigstahl este o companie cu o istorie de 26 de ani in Romania si face parte din concernul austriac König Holding. Activitatea firmei acopera un domeniu specializat, care este in continua dezvoltare si de mare viitor. Oferim clientilor nostri sisteme de profile din aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate precum și tehnologii moderne pentru realizarea arhitecturii contemporane, eficiente energetic, susținând astfel implementarea conceptelor de construcții durabile. Alukönigstahl își sprijină partenerii cu servicii competente, în toate fazele unui proiect de construcții. Toate departamentele : echipa de vanzari, departamentul tehnic , cel de consultanta, marketing, logistica si back-office colaboreaza in activitatea zilnica pentru deservirea optima a clientilor.
Aprecierile pentru rezultatele companiei merg catre oameni, catre fiecare membru al echipei. Ne dorim sa avem alaturi oameni cu spirit tanar, care isi doresc sa se dezvolte din punct de vedere personal si profesional , sa se implice activ in dezvoltarea companiei.
Suntem o echipa cu experienta, pregatita sa iti deschida calea spre o noua specializare. Cu noi ai posibilitatea sa vezi realizate proiectele la care ai lucrat, sa te plimbi prin orice oras al tarii si sa recunosti o cladire la care ti-ai adus contributia, impreuna cu Alukönigstahl. Si desigur, vei putea sa iti construiesti o cariera, asemenea colegilor care au deja peste 20 ani vechime in companie.
Pe langa munca de echipa, avem proiecte si activitati pentru destindere si relaxare: teambuilding, company party , spatiu de relaxare, Secret Santa si altele.
Te invitam sa iti facem cunoscute “Misiunea, Viziunea si Valorile” companiei noastre, precum si viitorii colegi.

Cerinte

-Studii tehnice (constructii, arhitectura, inginerie mecanica)
-Cunostinte in domeniul tamplariei de aluminiu
-Cunostinte Engleza
-Cunostinte in utilizare soft: MS Office, (Excel, Power Point, Word), AUTOCAD, REVIT
-Persoana dinamica, comunicativa, organizata, atenta la detalii si cu abilitate de a raspunde la activitati multitask
-Permis de conducere categoria B
-Disponibilitate pentru deplasari in orase diferite de localitatea de resedinta 2/ 3 zile pe saptamana
-Prezinta un avantaj : cunostintele de limba germana, cunostinte in domeniul tamplariei de aluminiu, domiciliu de resedinta in CLUJ

Responsabilitati

-Prezentarea sistemelor, solutiilor standard si speciale pentru aveloparea fatadelor vitrate catre partenerii alocati, respectiv: birouri de arhitectura , project manageri ,antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari , beneficiari particulari.
-Deplasari in afara localitatii de resedinta min 3 zile pe saptamana, pentru mentinerea contactului cu partenerii alocati.
-Aria de responsabilitate : parteneri din orasele Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad, Oradea, Targu Mures
-Vizite regulate conform planului la partenerii alocati si cresterea numarului de parteneri in zona de responsabilitate
-Acordarea de raspunsuri la solicitarile partenerilor intr-un mod eficient si conform cu asteptarile acestora
-Asigurarea suportului tehnic pentru completarea informatiilor necesare din cadrul proiectelor unde este implicat in concordanta cu regulamentele si standardele in vigoare prevazute in legislatie
-Prezentari oferte, prezentari solutii tehnice pe proiecte specifice domeniului de activitate
-Recomandari pentru produsele comercializate in concordanta cu cu datele tehnice si cerintele proiectelor unde este implicat
-Completare rapoarte solicitate de managementul departamentului si managerii organizatiei

Alte informatii

Te asteptam intr-o echipa tanara si cu ambitii mari. Iti oferim sansa de a activa intr-un domeniu de viitor, in care te poti dezvolta profesional si iti poti vedea contributia pe multe din cele mai frumoase cladiri din Romania
Iti oferim:
-Salariu motivant (fix plus comision in functie de rezultate)
-Masina de serviciu
-Training personalizat
-Suport si initiere cu un senior presales in preluarea portofoliului de clienti

Trimite-ne CV-ul tau, pentru ca ne intereseaza tinerele talente!

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/176098/