Thursday, June 27, 2019 2:11

Banca Transilvania

     
Posted by on Thursday, June 13, 2019, 16:45
This item was posted in Joburi vanzari si retail and has 0 Comments so far.

Scurta descriere a companiei

Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

Cerinte

Initiativele curajoase si abilitatile de vanzare si negociere iti vor folosi pentru a identifica si a atrage clienti noi din segementul persoane fizice, dar si pentru a mentine relatia cu clientii existenti.

In rest, sa ai la tine spiritul de echipa, dinamismul, adaptabilitatea, abilitatea de a invata si orientarea catre client plus curajul si ideile indraznete pe care le tii de obicei in cutia aia a ta secreta 😉 Ca sa fim siguri ca vorbim aceeasi limba 🙂

Responsabilitati

Vei avea libertatea de a gasi modalitati creative de a oferi clientilor produsele potrivite pentru nevoile lor. Ne bazam pe tine ca duci mai departe #spiritulBT, de banca altfel. Si iti oferim tot sprijinul in acest sens, punandu-ti la dispozitie cele mai inovatoare instrumente, atat pentru dezvoltarea ta profesionala, cat si pentru dezvoltarea ca om, doar nu degeaba facem noi #humanbanking ☺.

Alte informatii

Iti oferim posibilitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari banci din Romania si pentru un brand romanesc de top.

Stim, iti doresti sa cresti profesional, asadar suntem pregatiti ca in functie de performanta constant dovedita sa ai sansa altor roluri care ti se potrivesc beneficii suplimentare. 🙂

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/126725/