Saturday, December 4, 2021 1:24

Cum sa recompensam fara bani angajatii. Angajatorii de criza: “Zi mersi ca nu te dau afara” sau “Multumesc. Ai facut o treaba buna”. Cum e mai bine?

     
Posted by on Monday, July 27, 2009, 10:37
This item was posted in Joburi vanzari si retail and has 0 Comments so far.

happy_employeesO viziune mai cinica, dar devenita foarte populara in ultimul timp, este ca cea mai mare rasplata pe care o pot primi angajatii din partea sefilor intr-o perioada cum este cea de fata este sa nu fie dati afara. Reversul unei astfel de strategii este ca atunci cand economia va reintra pe un trend ascendent (sau chiar inainte), angajatii care au primit un astfel de tratament vor fi primii care vor pleca din companie.
Perioadele in care performanta era rasplatita prin bonusuri si prime a trecut odata ce companiile incearca sa reduca cat mai mult costurile. Din acest motiv, angajatorii trebuie sa apeleze la solutii mai eficiente din punctul de vedere al costurilor pentru a-si recompensa angajatii, fie ca este vorba de un simplu “multumesc”, de o promovare, chiar daca aceasta nu vine impreuna cu o marire de salariu, sau programe de teambuilding, nu foarte departe de birou.

sursa : zf.ro

continuare in zf.ro