Monday, October 18, 2021 22:55

Care sunt angajatorii de TOP din inginerie in 2021?

     
Tagged with: , , ,
Posted by on Friday, October 8, 2021, 1:01
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Continental – Vezi joburile disponibile

CONTINENTAL lucreaza de 150 de ani la modul in care evolueaza lumea, facand-o mai sigura, mai inteligenta, mai durabila si mai accesibila tuturor. Prin tehnologiile performante si cultura angajatilor conecteaza oamenii cu destinele lor.

Oamenii isi urmeaza pasiunea de a aduce o schimbare in lume, in familiile si prietenii lor, dar si fata de ei insisi. Cultura organizationala sustine talentele fiecaruia, increderea reciproca si invatarea pe tot parcursul vietii. Ofera sprijin angajatilor calatoriile in cariera, spre evolutie si spre a-si atinge cel mai mare potential. Nu ne credeti pe cuvant? – in videoclip, membrii internationali ai companiei va povestesc experienta lor.

 

 

 


dalli group – Vezi joburile disponibile

dalli group este o intreprindere mijlocie si o afacere de familie, aflata in prezent la a cincea generatie. Viziunea lor este de a imbina 170 de ani de traditie, responsabilitate sociala si valori cu cerintele orientate spre viitor. Intreaga activitate si-o desfasoara in sase locatii din Germania, Austria, Olanda si Timisoara. Dalli Group au la dispozitie un portofoliu cu o gama variata de produse pentru ingrijirea personala si a locuintei. Calitatea produselor pe care le ofera este recunoscuta constant de reviste independente si de catre institute de testare, precum: Stiftung Warentest si Öko-Test.
 

 


ZF Tech Center Timisoara – Vezi joburile disponibile

ZF TECH CENTER TIMISOARA este o companie globala de tehnologie, care furnizeaza sisteme pentru vehicule comerciale, autoturisme si tehnologie industriala. ZF Tech Center Timisoara ofera sprijin proiectelor menite sa modeleze viitoarea generatie de mobilitate pentru domeniile: mecatronica, dezvoltare si validare software, alaturi de hardware.
 

 


Holcim Romania – Vezi joburile disponibile

HOLCIM este un lider global in dezvoltarea tehnologiilor de redus emisiile de carbon. Ofera o gama de produse si servicii de calitate superioara in constructii. Misiunea lor este de a imbunatati constant standardele de viata, oferindu-le clientilor garantia unor constructii de lunga durata. In plus, se implica in proiecte pentru incurajarea si sustinerea arhitectilor, dezvoltatorilor, inginerilor, constructorilor si mesterilor zidari pentru a-si indeplini obiectivele in cariera.
 

 

 


CER Cleaning Equipment – Vezi joburile disponibile

CER CLEANING EQUIPMENT este o filiala a grupului german Kärcher. Domeniul sau de activitate se bazeaza pe proiectarea echipamentelor electrocasnice. Kärcher este un lider mondial in tehnologia de curatare. Principalele valori ale companiei sunt invovatia, performanta si calitatea echipamentelor oferite. Intreaga activitate se desfasoara pornind de la aceste trei elemente cheie. Rolurile angajatilor sunt foarte bine definite si le permite sa atinga performante inalte in cariera. Cer Cleaning Equipment sustine legatura dintre satisfactia oamenilor din firma si fiecare reusita a lor.
 


 

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/articol/3284/Care-sunt-angajatorii-de-TOP-din-inginerie-in-2021