Sunday, June 16, 2019 5:26

Ce companii recruteaza in Aprilie 2019?

     
Tagged with: , , ,
Posted by on Wednesday, April 10, 2019, 8:17
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Companii din domenii precum IT, Inginerie, Automotive, Productie sau Banking au planuri de recrutare pentru luna aprilie a acestui an (2019).

Iata mai jos cateva dintre angajatorii de top care recruteaza:

IT

Lidl Digital – divizia IT a retailerului german planuieste sa mai angajeze inca 40 de oameni pentru divizia care lucreaza la proiectele grupului german si care se ocupa cu lansarea operatiunilor de e-commerce pe piete din Europa, precum Polonia. Pe langa lansarea acestor platforme, se lucreaza si la solutiile de plata sau sistemul de expeditie de pachete din depozite catre clienti.

Globant – compania argentiniana specializata in furnizarea de solutii si servicii de IT pentru transformare digitala a achizitionat firma americana Small Footprint din Cluj si planuieste sa continue extinderea in Romania. In principal, compania recruteaza specialisti IT cu experienta, dar si proaspat absolventi care sa ocupe pozitii precum dezvoltatori software, ingineri, designeri si experti in inovatie.

2Checkout – platforma de monetizare pentru companii recruteaza in mod activ ingineri software si specialisti fintech, dar mai au si alte pozitii pentru departamentele tehnice (Product Manager, Project Manager, Scrum Master etc) si cele de suport (analisti suport tehnic, analisti servicii client, specialisti in domeniul financiar, analisti anti-frauda)

Thales – furnizor pentru Fortele Armate Romane a deschis Centrul de Excelenta care se va implica in proiecte civile si militare (transport feroviar, sisteme pentru metrou, managementul traficului aerian, aparare terestra si navala etc). 

Vezi toate job-urile in IT

Oportunitati pentru studenti si masteranzi

Groupe Renault Romania are disponibile 250 de teme de stagiu in cadrul programului Drive Your Future. Ei se pot familiariza cu domemniu auto si cu activitatile companiei.

Vezi toate oportunitatile pentru tineri

 

Inginerie

Michelin – liderul mondial in domeniul anvelopelor isi propune sa angajeze anul acesta 400 de specialisti si operatori in Bucuresti si in cele 3 fabrici din Floresti si Zalau. Sunt disponibile pozitii in finante, logistica, achizitii, resurse umane si inginerie.


Bosch are pozitii deschise pentru cei care isi doresc o cariera in productie in cadrul evenimentului Ziua Recrutarii pe 13 aprilie. Cateva dintre poziitiile disponibile sunt: operatori asamblare finala, operatori specializati in procese automatizate, operatori roboti industriali.

Vezi toate job-urile in Inginerie

 

Sectorul Public

Banca Nationala a Romaniei are deschise pozitii pentru roluri de referent de specialitate (cate o pozitie deschisa la Sucursala Regionala din Iasi, la Directia Relatii Internationale, la Sucursala Regionala Bucuresti si la Directia Reglementare si Autorizare) si de consilier juridic (la Directia Juridica Cluj si cea Centrala).

Afla detalii despre pozitiile deschise aici
 

Vezi toate job-urile de pe Hipo.ro AICI

 

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/2643/Ce-companii-recruteaza-in-Aprilie-2019