Friday, March 22, 2019 16:08

Contexpert

     
Posted by on Wednesday, April 18, 2018, 8:40
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Scurta descriere a companiei

Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

Cerinte

Pentru clientul nostru, distribuitor oficial pentru branduri renumite de parfumerie si cosmetica, recrutam PRSocial Media Assistant.

Cerinte:
– Studii finalizate ( Relatii publice; Marketing)
– Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj
– Cunostinte de Social Media constituie un avantaj
– Cunostinte limba engleza la un nivel mediu – avansat
– Cunostinte Excel, Word, Outlook, Internet, Powerpoint – nivel mediu

Responsabilitati

Responsabilitati:
– Ofera suport in implementarea strategiei de PR cu aprobarea/acordul PR Digital Media Managerului si Brand Managerilor.
– Traduce si editeaza comunicate de presa, materiale de promovare a companiei, articole pentru site, newsletters, brosuri etc.
– Lunar trimite comunicate catre presa si bloggeri
– Lunar pregateste temele si trimite produsele pentru shootingurile foto ale revistelor/ blogurilor
– Ofera suport in pregatirea proiectelor speciale (ex꞉Marie Claire Beauty Kit, Glamour Beauty Awards, evenimente realizate in colaborare cu alti parteneri)
– Lunar monitorizeaza revistele si publicatiile on-line si evidentiaza produsele
– Monitorizeaza competitia si centralizeaza informatiile
– Lunar updateaza site-ul companiei ꞉”Noutati”, “Branduri”, “Blog”, “Activitati”
– Ofera suport in organizarea evenimentelor, conferintelor de presa, lansarilor, activitatilor sponsorizate de companie
– Implementeaza calendarul conversational pentru paginile de Facebook ale brandurilor companiei.
– Raspunde la solicitarile primite din partea diverselor persoane, jurnalistilor sau altor organizatii.
– Evalueaza si monitorizeaza eficienta activitatii de PR.
– Responsabil de calitatea imaginii companiei si a brandurilor companiei, asigurandu-se ca acestea sunt reprezentate in conformitate cu politicile companiei

Iti doresti sa construiesti o cariera in domeniul marketing-uluisocial media? Asteptam sa te cunoastem si sa iti povestim mai multe despre aceasta oportunitate.

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/96661/Contexpert/PR&Social-Media-Assistant-(parfumerie&cosmetica)