Thursday, March 21, 2019 18:17

Contexpert

     
Posted by on Wednesday, April 18, 2018, 8:40
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Scurta descriere a companiei

Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

Cerinte

Recrutam BEAUTY ADVISOR pentru clientul nostru , distribuitor exclusiv al unor renumite brand-uri de parfumerie si cosmetice de lux.

Cerinte

– Experienta in promovarea produselor de parfumerie, skin-care si make-up;
– Aptitudini si cunostinte aplicatii machiaj;
– Persoana comunicativa, convingatoare si pozitiva;
– Capabila sa identifice cu tact nevoile clientilor;
– Perseverenta in atingerea targetelor in vanzari;
– Interes si dorinta de dezvoltare profesionala;
– Prezenta de spirit, dinamica;
– Cunostinte medii de limba engleza constituie avantaj;

Responsabilitati

Responsabilitati / Realizari

– Promovare si vanzare parfumerie si produse cosmetice de lux (skin-care si make-up);
– Consilierea clientilor prin realizarea de recomandari individualizate;
– Realizarea targetului lunar de vanzari;
– Asigura merchandising conform standard;
– Verifica stoc produse si testere;

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/96657/Contexpert/BEAUTY-ADVISOR-(parfumerie,-makeup-si-skin-care)