Friday, July 10, 2020 17:22

Cum sa fii pregatit pentru Angajatori de TOP

     
Tagged with: , , ,
Posted by on Friday, February 21, 2020, 17:30
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Din 2006 raspundem nevoilor, preferintelor si curiozitilor participantilor din Bucuresti si Timisoara si in acest an venim si la tine in oras cu sute de companii de renume si mii de joburi ca afara.

Iata ce trebuie sa faci pentru a te bucura din plin de experienta Angajatori de TOP:

1. Creeaza-ti contul hipo.ro, daca nu ai unul deja si inscrie-te la unul dintre evenimente:

4. Hotaraste-te ce iti doresti cu adevarat de la viitorea ta cariera: fie ca vorbim despre programul de lucru, beneficiile pe care le ofera compania, colectivul sau pozitionarea sediului, toate acestea reprezinta aspecte pe care ar fi bine sa le discuti cu angajatorii.  Iti recomandam sa filtrezi putin companiile si sa le prioritizezi pe cele care se pliaza pe nevoile tale deoarece timpul este limitat.

5. Informeaza-te despre mediul de lucru al companiilor, cauta pe internet si retelele sociale toate informatiile despre activitatile de la birou, teambuilding-uri, actiuni sociale, traininguri care sunt necesare pentru a te decide daca vrei sa faci parte din comunitatea respectiva.

6. Iar daca nu gasesti toate informatiile pe internet si pe retelele sociale, fii fara grija! La Angajatori de TOP te punem fata in fata cu angajatorii pentru a afla direct de la sursa raspunsurile la toate intrebarile si curiozitatile tale despre companie sau pozitiile deschise. Asa ca pregateste-ti o lista de intrebari clare si fa-ti curaj sa te faci remarcat!

7. Aplica scanand CV-ul BarCode la fiecare companie potrivita pentru tine si astfel esti automat introdus in baza de date a angajatorului.


 

Vino la Angajatori de TOP pentru a trai o experienta diferita de angajare. Vibe-ul friendly si relaxant te vor ajuta sa te faci remarcat cu usurinta, iar emotiile vor disparea imediat cum incepi sa discuti cu angajatorii.

Ia taurul de coarne si capata ce iti doresti si ce meriti la Angajatori de TOP!
 

<!–

Alte articole din aceasta sectiune:


CV-ul Barcode – Biletul de intrare la Angajatori de TOP


Angajatori de TOP devine din ce in ce mai mare!


Exploreaza Orasul Joburilor – Vino la Angajatori de TOP


Happiness at work myth or reality?


Cele mai fresh & cool oportunitati de internship

–>

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/articol/2848/Cum-sa-fii-pregatit-pentru-Angajatori-de-TOP