Monday, October 18, 2021 21:05

Cum te pregatesti pentru interviurile online?

     
Tagged with: , , ,
Posted by on Sunday, October 10, 2021, 1:08
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Tehnologia este renumita pentru nefunctionarea propice in situatiile in care ai cea mai mare nevoie. Inainte de interviu, contacteaza intervievatorul si discuta cu acesta asupra unui plan de rezerva in cazul in care apar probleme. Trecerea la un apel telefonic de la un interviu online si invers sau reprogramarea pentru o perioada ulterioara sunt solutii posibile pentru dificultati tehnice.

Nu te panica daca ai parte de o problema tehnica. Daca situatia este in afara controlului tau persoana care iti ia interviul va intelege.

Mai mult, dupa interviu, trimite un mesaj de multumire intervievatorului. In cazul acesta este de preferat sa fie sub forma unui e-mail. Asteapta cateva zile dupa interviu si, daca nu ai auzit nicio veste de la intervievator, contacteaza-l. Intreaba daca procesul de angajare este inca in desfasurare si afla daca au nevoie de mai multe informatii de la tine. Nu uita sa multumesti intotdeauna persoanei care ti-a luat interviul pentru timpul acordat.

La sfarsitul zilei, angajatorii isi doresc pe cineva autentic, de incredere si potrivit postului pe care il ofera. Exista sansa sa reprezinti compania lor, asa ca trebuie sa aiba incredere in tine. Urmareste toti acesti pasi si vei reusi sa-ti prezinti abilitatile si personalitatea in cel mai reusit mod posibil.

Interviul video poate sa implice diverse dificultati. De aceea, urmareste videoul urmator pentru si mai multe sfaturi care te vor ajuta sa treci cu usurinta peste intalnirea video.
 

Pentru mai multe sanse de angajare, participa la festivalul Angajatori de TOP, eveniment online si gratuit in cadrul caruia iti gasesti job atat in domenii Tech, cat si Business.

 

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/articol/3285/Cum-te-pregatesti-pentru-interviurile-online