Thursday, January 27, 2022 20:03

DevTalks revine în perioada 8-10 iunie: Acum te poți preînregistra gratuit pentru a avea acces la conferințele online

     
Tagged with: , , ,
Posted by on Friday, January 14, 2022, 8:07
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Ești pregătit(ă) pentru 15 conferințe, organizate într-o agendă de 3 zile, care explorează tehnologiile emergente în cadrul celei mai așteptate conferințe ITC din România?

DevTalks, cea mai mare conferință IT din România, revine cu un nou format în ediția a 8-a, axată pe “AI Innovation. Humanity Reimagined”.

Alătură-te comunității care reunește peste 8.000 de specialiști IT, lideri tehnologici, seniori, campioni Java, VP și directori C-level din companii internaționale și naționale bazate pe tehnologie, pentru a aborda subiecte care aduc cele mai mari provocări, pentru a modela viitorul muncii și al vieții noastre.

Deoarece învățarea reprezintă un obiectiv constant în sectorul IT, dorim să aducem câteva dintre aceste conferințe, construite prin continut tehnic, interacțiune, concursuri tehnice, prezentări, demonstrații, paneluri și masterclass-uri, unui public cât mai larg, din care ne dorim să faci parte și tu.

Pre-înregistrează-te, până pe 31 ianuarie, pentru a avea acces GRATUIT la conferințele și zona de networking online, iar până la finalul articolului vei afla detalii de interes!

DevTalks 2022 se desfășoară într-un format hibrid (online și fizic, în București) pe 8, 9 și 10 iunie. Anul acesta, vei beneficia de o mare varietate subiecte, tehnologii și arii de interes precum:

DevTalks 8-10 iunie 2022 15 Scene

8 iunie: Main Stage I Java Stage I DevOps Stage I Mobile Stage I Future of Engineering 

9 iunie: Main Stage I Web Stage I QA Testing Stage I CodeClash Stage I Women in Tech Stage 

10 iunie: BigData Cloud Stage I Security Stage I DevLead Stage I Product Management Stage I Masterclasses Stage

Printre invitații de anul acesta se remarcă: Dmitry Vinnik – Meta, Leigh Felton – Microsoft, WW Public Sector, Martin Knobloch – Micro Focus, Tero Ahonen – Vungle, Joshua Long – VMware.

Top 5 speakers:

Dă-le de vestea colegilor și prietenilor tăi și ne vedem pe 8-10 iunie! Pre-înregistrează-te pe site-ul https://www.devtalks.ro/ și alătură-te prezenței noastre în rețelele sociale pentru actualizări constante:

LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter.

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/3351/DevTalks-revine-în-perioada-8-10-iunie:-Acum-te-poți-preînregistra-gratuit-pentru-a-avea-acces-la-conferințele-online