Friday, March 22, 2019 16:10

Inca nu ti-ai gasit job-ul ideal? Mai ai o sansa la Angajatori de TOP Virtual, cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta toamna

     
Tagged with: , , ,
Posted by on Wednesday, November 7, 2018, 0:22
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

In perioada 05-25 noiembrie are loc Angajatori de TOP Virtual, cel mai mare eveniment de cariera din toamna aceasta. Inca nu ti-ai gasit jobul ideal? Nicio problema! Toamna se numara job-urile, asa ca ti-am pregatit un targ virtual extins, ce dureaza trei saptamani, timp in care poti aplica la cele mai cool 9000 de oportunitati de cariera potrivite fiecarui nivel de experienta (entry, midlle, senior) pregatite de cele peste 160 de companii de top participante la targ.  

Vei putea aplica la mii de joburi la nivel national din domenii precum: ITC, Inginerie, Retail, Servicii BPO, Finance Banking, Customer Support, , Audit si Consultanta, HR direct din confortul casei tale.

Ti-am starnit curiozitatea si vrei sa afli din echipa caror companii ai putea face parte? Angajatori de TOP Virtual iti prezinta o parte dintre angajatorii de top ce abia asteapta sa te recruteze: Michelin, UniCredit Bank, London Stock Exchange Group, Microsoft, Genpact, Exiger, Nokia, Orange Romania, HP Inc, Coca-Cola HBC Romania, PayPoint, Lidl Romania, Veeam Software, Auchan, Ericsson, DM Drogerie Markt, Kimball Elektronics. Pentru a vedea lista completa a companiilor participante te invitam sa accesezi platforma Angajatori de TOP Virtual.

Job-ul tau ideal exista.  Asa ca te asteptam in cele 3 saptamani sa-ti activezi skill-urile de jobhunter, sa aplici la cele mai cool oportunitati si sa-ti gasesti jobul ideal la Angajatori de TOP Virtual. Toamna aceasta ne-am propus sa avem un numar cat mai mare de candidati care sa afirme ca si-au gasit jobul visurilor.

Cum poti fi unul dintre candidatii pe care i-am descris mai sus? Foarte simplu, urmand pasii de la jos:

6. aplica la joburile potrivite nivelului tau de experienta.

In plus, vestile bune nu se opresc aici! Procesul de aplicare la jobul ideal este foarte simplu: fie ca esti de pe calculator, telefon sau laptop, cu doar cateva click-uri poti naviga printre cele mai interesante job-uri care te vor conduce spre ascendenta profesionala si poti lua la pas sediile companiilor care au pregatit cu ajutorul tehnologiei VR tururi virtuale ce te vor ajuta sa te familiarizezi cu mediul unde ai putea sa lucrezi chiar inainte de a ajunge la interviu.


 

<!–

Alte articole din aceasta sectiune:


Studenti, proaspat absolventi si candidati entry-level, peste 1000 de oportunitati de cariera va asteapta la targul virtual!


Lets Soft Test it!


Oportunitati de cariera in Servicii & BPO la Angajatori de TOP Virtual


Explore Oracle a sneak peek inside Romanias #1 Most Desired Employer over the past 5 years


Numeroase joburi in IT&C la cea mai mare editie Angajatori de TOP Virtual

–>

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual/articol/2501/Inca-nu-ti-ai-gasit-job-ul-ideal?-Mai-ai-o-sansa-la-Angajatori-de-TOP-Virtual,-cel-mai-mare-eveniment-de-recrutare-din-aceasta-toamna