Wednesday, May 22, 2019 23:33

Specialistii de la CV Experts te pregatesc pentru vizita in Orasul Joburilor

     
Tagged with: , , ,
Posted by on Friday, March 15, 2019, 6:58
This item was posted in Info Munca and has 0 Comments so far.

Te-ai intrebat macar o data cum ar trebui sa arate CV-ul tau? Ei bine, acesta reprezinta cartea de vizita a oricarui viitor angajat,  iar in contextul actual, acesta este biletul de imbarcare pentru a ajunge in locatia must-visit din aceasta primavara: Orasul Joburilor – Angajatori de TOP, care simbolizeaza punctul de plecare spre destinatia la care visezi: cariera ta.

Daca esti de parere ca CV-ul tau are nevoie de retusuri pentru a arata impecabil, te asteptam la standul CV Expert din cadrul Angajatori de Top Timisoara. Aici expertii in HR iti vor da o mana de ajutor pentru a avea un traseu profesional de succes.

Editia aceasta Angajatori de Top Timisoara devine Orasul Joburilor, iar in cele doua zile de eveniment, vineri si sambata, 15-16 martie, vei avea posibilitatea sa profiti de prezenta Ghizilor Orasului – specialistili in resurse umane ce te vor intampina la Centrul Educational CV Experts.

In aceasta editie specialistii din domeniul recrutarii te vor ajuta cu:
 

  • Consiliere gratuita pe CV; 
     
  • Sfaturi referitoare la pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea cariera dorita;
     
  • Cum trebuie sa-ti organizezi to do list-ul daca iti doresti sa-ti schimbi domeniul de activitate; 
     
  • Identificarea abilitatilor pe care trebuie sa le dezvolti pentru a te asigura ca vei lua cu brio interviul. 

Pentru ca mai este putin timp pana cand Orasul Joburilor isi va deschide portile si ne dorim sa iti oferim argumentele necesare pentru a-ti da seama ca merita sa faci o vizita la standul CV Experts, ti-am pregatit o serie de sfaturi din partea specialistilor referitoare la cum trebuie sa te pregatesti pentru acest city-break, cum ar trebui sa arate ititnerariul tau, indiferent de tipologia de turist la care te incadrezi, dar si cum ar trebui sa-ti negocierile salariul.
 

Cum ar trebui sa se pregateasca un candidat pentru o vizita la Angajatori de TOP – Orasul joburilor?

In primul rand, candidatul va trebui sa isi pregateasca “arma principala”, daca tot se hotaraste sa iasa la vanatoare de joburi. Aici ma refer la CV-ul cu codul de bare pentru a putea aplica la joburile pe care le gaseste interesante si potrivite pentru el/ea. Ii sfatuim pe candidati sa isi treaca in CV experientele profesionale in ordine cronologica: de la cea mai indepartata la cea mai recenta, iar pe langa titlul jobului sa isi treaca si cateva responsabilitati si chiar realizari pe care le-au avut la fiecare job.

Nu sunt de neglijat experientele de voluntariat, mai ales in cazul persoanelor care sunt la inceput de cariera. Alte informatii care vin in completarea cv-ului sunt: nivelul de limba, diplome sau calificari obtinute in urma unor cursuri sau training-uri, competente digitale, abilitati si competente profesionale. Important este ca fiecare candidat, in functie de jobul pe care si-l doreste sa isi personalizeze cv-ul, astfel ca inainte de a veni in “Orasul Joburilor” va trebui sa-si stabileasca care sunt joburile care ii trezesc interes si care este domeniul in care i-ar placea sa lucreze. In cele din urma, pe langa cv-ul completat, candidatii ar trebui sa se inarmeze cu mult entuziasm, pozitivism si rabdare!

Ce tipstricks le puteti oferi candidatilor pentru a-si negocia cu succes salariul / o marire de salariu? 

In primul rand as recomanda candidatilor sa isi evalueze corect activitatea, sa analizeze rezultatele obtinute, astfel incat in cadrul unei discutii sa isi poata sustine cu argumente si cifre, punctul de vedere. 
Abordarea trebuie sa fie realista, in confomitate cu conditiile actuale ale pietei, experienta si pregatirea profesionala. 
Este important ca pe parcursul discutiei sa fie deschis la feedback si dispus sa accepte un refuz, dar sa se gandeasca la strategii pe termen lung care sa il ajute sa obtina ceea ce isi doreste. Incurajam candidatii sa obtina informatii specifice legate de un raspuns negativ , astfel incat sa isi poata imbunatati activitatea.

In functie de profilul candidatului si experienta pe care o are acesta, cum ar trebui sa arate itinerariul unui “turist incepator – junior/student” care viziteaza Angajatori de TOP – Orasul joburilor?

Candidatii care au putina experienta profesionala sau deloc, ar trebui sa vina in prima etapa la standul de CV Experts, pentru a invata cum sa-si alcatuiasca un CV personalizat in functie de domeniul in care isi doresc o cariera. Apoi, vor putea sa viziteze standul firmelor care au un domeniu care se pliaza pe ceea ce ei isi doresc. De exemplu, daca este student la Specializarea Automatica si Calculatoare, cu siguranta va merge initial la firmele care sunt specializate in servicii de IT sau au un departament de IT in interiorul organizatiei. Interesant ar fi ca fiecare candidat sa isi pregateasca, in prealabil un speech despre el, iar atunci cand vor merge la standurile companiilor sa poata povesti cateva informatii.
 

Participand la Angajatori de Top Timisoara si urmand sfaturile specialistilor in recrutare vei avea posibilitatea sa vizitezi unul dintre cele 70 de obiective turistice si sa-ti gasesti jobul perfect printe cele 3000 de trasee profesionale disponibile.

Indiferent ca esti un turist la inceput de drum sau deja unul experimentat, poti sa vizitezi Orasul Joburilor pe 15 si 16 martie, la C.R.A.F.T, aducand cu tine CV-ul Barcode.

 

<!–

Alte articole din aceasta sectiune:


Iata de ce ar trebui sa-ti creezi CV-ul pe Hipo.ro


Esti student sau proaspat absolvent? Vezi programele de internship si management trainee la care poti aplica in cadrul Angajatori de TOP


Esti pasionat de inginerie? Vezi companiile care ofera joburi in cadrul Angajatori de TOP


Orasul Joburilor se deschide, vino la Angajatori de TOP!


One of Europe`s leading digital agency challenges you at Angajatori de TOP

–>

Article source: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/articol/2601/Specialistii-de-la-CV-Experts-te-pregatesc-pentru-vizita-in-Orasul-Joburilor---Angajatori-de-TOP-Timisoara